Anvelope Hankook – echipare originala pentru Citroen C3 Aircross

Citroën a lansat recent pe piata modelul C3 Aircross, o versiune SUV compacta, pregatita sa cucereasca un segment care a crescut de cinci ori in Europa si in Intreaga lume in perioada 2012-2016. Inspirat de Conceptul C-Aircross prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2017, noul C3 Aircross afiseaza elemente clasice reprezentative pentru design-ul Citroën dar in acelasi timp aduce un aer de prospetime In segmentul SUV-urilor compacte.

Incepand cu luna noiembrie 2017, o mare parte dintre noile SUV-uri compacte de la Citroen au parasit linia de asamblare din Saragossa / Spania echipate cu anvelope Hankook. Anvelopele Hankook utilizate pentru echiparea originala a SUV-ului C3 Aircross lansat in Aprilie 2017 la Shanghai Motor Show, sunt anvelopele de vara Hankook Ventus Prime 3 K125 si anvelope all season Hankook Kinergy 4S H740. Pe dimensiunile 195/60R16 89H si 215/50R17 91H este disponibil modelul de anvelope all season Hankook Kinergy 4S H740, iar pe dimensiunea 205/60R1692H sunt disponibile ambele variante: Hankook Ventus Prime 3 K125 si Hankook Kinergy 4S H740.

anvelope hankook citroen c3 cross

Producatorul francez Citroen a decis sa includa anvelope de vara si anvelope all season de la Hankook In lista sa de anvelope de echipare originala. Performanta echilibrata a anvelopelor Hankook, siguranta, confortul si caracteristicile de mediu constituie un factor decisiv pentru producatorul de masini Citroen. Modelul Citroën C3 Aircross are un design proaspat, inovator, cu o serie Intreaga de optiuni de personalizare diferite. Ca ambasador al programului "Citroën Advanced Comfort", modelul C3 Aircross aduce o stare de bine pentru pasageri si o experienta de condus impresionanta. Alegerea modurilor de conducere (standard, nisip, teren, zapada) garanteaza cel mai bun suport posibil indiferent de conditiile meteorologice. Pe lânga caracteristicile foarte bune de conducere, specificatiile pentru noul SUV compact Citroën includ un consum redus si emisie scazuta de poluanti. Aceste caracteristici beneficiaza de un suport eficient oferti de calitatea anvelopelor Hankook. In plus, inginerii de la Hankook stapanesc foarte bine manevrabilitatea pe suprafete uscate, ceea ce este un aspect foarte apreciat atat de utilizatorii anvelopelor Hankook cat si de producatorul Citroen.

"Asteptam cu nerabdare o relatie consolidata cu cel de-al doilea mare producator de automobile din Europa, adaugând acum si marca Citroen", a declarat Tony Lee, vicepresedinte Marketing & Sales la Hankook Tire Europe. "Din moment ce furnizam anvelope de echipare originala marcilor-sora Opel / Vauxhall si Peugeot, vedem un potential mare de cooperare intensificata, In special pe piata europeana, ceea ce este un aspect foarte important pentru noi".

 

Vezi oferta completa de anvelope:

Hankook Ventus Prime 3

Hankook Kinergy 4s H740