Anvelope Nokian WR SUV 4 - pregatite pentru toate conditiile de iarna

Nokian Tyres a lansat noile anvelope de iarna Nokian WR SUV 4, concepute special pentru posesorii de autoturisme din Europa. Noile anvelope Nokian WR SUV 4 sunt o optiune sigura si fiabila pentru toate tipurile de SUV-uri si Crossovere. Spre deosebire de modelul precedent WR SUV 3, aceste anvelope de iarna se remarca printr-o manevrabilitate excelenta pe carosabil umed sau acoperit cu zapada si au dovedit performante remarcabile in conditii imprevizibile de iarna.

Conform celui mai recent test efectuat de specialistii TUV SUV, aceste anvelope de iarna Nokian WR SUV 4 au obtinut cele mai bune performante la testele de aderenta si manevrabilitate in conditii de iarna, in comparatie cu 5 competitori din categoria anvelopelor de iarna premium. Anvelopele Nokian WR SUV 4 sunt disponibile in magazinul online Anvelodrom.ro la preturi promotionale, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie 2018.

Vezi oferta completa de anvelope Nokian WR SUV 4 - click aici

anvelope iarna nokian wr suv 4

Principalele caracteristici ale noilor anvelope de iarna Nokian WR SUV 4:

  • - manevrabilitate excelenta pe carosabil umed, acoperit cu mazga sau zapada
  • - stabilitate maxima si confort la rulare
  • - durabilitate extrema

Bine-cunoscutul producator de anvelope finlandez sarbatoreste 120 de ani de la infiintare si marcheaza acest moment important prin lansarea unui nou model de anvelope de iarna care sa depaseasca in performante modelul precedent consacrat: WR SUV 3. Modelul benzii de rulare la Nokian WR SUV 4 este un model simetric, directional, in V, conceput astfel incat sa permita evacuarea eficienta a apei in exces. Marginile ascutite sunt in zig-zag si imbunatatesc aderenta pe zapada si pe umed. Aceste anvelope de iarna Nokian WR SUV 4 au un profil directional cu o retea vasta si densa de caneluri optimizate digital care funcționează optim în condițiile meteorologice variate specifice anotimpului rece.


Considerate cele mai bune anvelope de iarna de catre specialistii TUV SUD

testate de TÜVNoile anvelope Nokian WR SUV 4 sunt considerate cele mai bune anvelope de iarna de catre specialistii de la TÜV SÜD . In perioada februarie – mai 2018, specialistii de la TÜV SÜD Product Service GmbH au testat noile anvelope de iarna Nokian WR SUV 4. Testul a fost realizat pe anvelope de iarna Nokian cu dimensiunile 235/60R18 107V, pe autoturismele Audi Q5 2.0 TDI, Audi A8 3.0 TDI in centrele de testare din Papenburg (Germania), Wachauring (Austria), Ivalo (Finlanda), Garching (Germania), FAKT Motion (Germania). Rezultatele testului TUV arata ca noile anvelope de iarna Nokian Wr SUV 4 exceleaza in aderenta, manevrabilitate si franare pe carosabil umed sau acoperit cu zapada.


Anvelope de iarna cu fibre de aramida - inovatie tehnologica marca Nokian

Noile anvelope de iarna Nokian WR SUV reprezinta o solutie stabila si performanta pentru toti posesorii de autoturisme care doresc siguranta sporita in conditii imprevizibile de iarna. SUV-urile puternice solicită anvelopele cu o intensitate ridicată. Pentru posesorii de SUV-uri, anvelopele trebuie să fie ferme și cat mai solide pentru a menține stabilitatea unui vehicul înalt și greu, la viteze ridicate sau în condiții de drum imprevizibile. Avand o structura robusta si durabila, WR SUV 4 incorporeaza cu succes tehnologia Aramid Sidewall. Fibrele de aramida aflate in compozitia anvelopei sunt foarte solide si rigidizeaza astfel flancurile anvelopei, oferind durabilitate mai mare si protectie sporita in conditii solicitante. Fibrele de aramida imbunatatesc rezistenta anvelopei la impacturi si taieturi si impiedica deteriorarea rapida a anvelopei. Aceasta tehnologie bazate pe aramida se comporta ca o ,,vesta antiglont" care nu numai ca protejeaza peretele lateral al anvelopei, dar asigura o stabilitate mai buna si un randament kilometric imbunatatit.


anvelope iarna nokian wr suv 4,,Gheare pentru zapada" - Conceptul Climate Grip

Nokian WR SUV 4 se bazează pe noul concept Climate Grip: un sistem unic de drenare a apei cu un compus de cauciuc care rezista foarte bine la temperaturi scazute . Banda de rulare a acestor anvelope de iarna este acoperita cu ,,gheare" specifice pentru zapada, un sistem de caneluri sub forma de zimti de fierastrau care se agata in mod eficient de suprafata drumului, maximizand aderenta la viraje sau la schimbarea benzii de circulatie. In plus, sunt prezente caneluri lucioase speciale care alimina eficient apa si noroiul de pe suprafata anvelopei.

Pe banda de rulare este prezenta si o nervura centrala continua care mareste stabilitatea la viteze mari impreuna cu blocurile de suport longitudinale. Lamelele din centrul umarului consolideaza blocurile benzii de rulare si imbunatatesc manevrabilitatea la viteze mari. Compozitia acest anvelope de iarna este optimizata si ramane flexibila si aderenta chiar si la temperaturi foarte scazute.


Anvelope de iarna potrivite pentru conditiile meteorologice din Romania

Schimbările radicale ale condițiilor meteorologice din timpul sezonului de iarna sunt foarte intalnite in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Marko Rantonen, Development Manager in cadrul companiei Nokian Tyres, declara:  „Se preconizează creșterea cantității totale de precipitații, iar furtunile puternice se prognozează că vor fi mult mai frecvente din cauza schimbărilor climatice. Acestea vor atrage după sine condiții de drum imprevizibile și vor crește riscul de inundații. Faptul că zăpada de pe carosabil poate deveni apoasă și lua formă de mâzgă ca rezultat al utilizări frecvente a soluțiilor saline pentru deszăpezire, crește, de asemenea, riscul acvaplanării. În manevrarea unui vehicul greoi de tip SUV, în mod special la viteză ridicată, este absolut necesar ca anvelopele să fie adecvate tuturor acestor condiții de drum. Versatilitatea caracteristicilor pentru anotimpul rece, manevrabilitatea excelentă și construcția specifică pentru vehiculele SUV fac anvelopa Nokian WR SUV 4 o alegere optimă pentru iernile din Europa Centrală"

Cel mai nordic producator de anvelope din lume este renumit pentru performante neegalate pe care le obtin anvelopele Nokian in conditii exigente, renume castigat inca de la primele modele lansate pe piata. Dupa mai multe decenii de inovatie tehnologica, producatorul de anvelope Nokian continua sa dezvolte noi modele de anvelope de iarna cu caracteristici imbunatatite care fac fata celor mai imprevizibile conditii pe care le poate intalni un conducator auto, pe toate tipurile de carosabil.