Anvelope Nexen premiate la International Design Excellence Awards

Doua modele de anvelope ale producatorului sud-coreean de anvelope Nexen au fost premiate recent de catre IDEA (International Design Excellence Awards). Cele doua modele de anvelope premiate sunt: Nexen N’Fera AU7 si anvelopa concept Nexen Breathre. IDEA (International Design Excellence Awards) este prima competitie internationala care premiaza excelenta in: design-ul produselor, design-ul eco, ambalajul, strategie, cercetare si concepte. 

Nexen N’Fera AU7 este prima anvelopa disponibila pe piata pentru publicul larg care a fost premiata de catre IDEA. Aceste anvelope lansate recent in America de Nord sunt anvelope de ultra inalta performanta (UHP) si ofera o stabilitate nemaintalnita, manevrabilitate foarte buna si performante excelente de franare la viteze foarte mari. Deasemenea, anvelopele NExen N’fera AU7 are un nivel redus de zgomot in timpul utilizarii.

Nexen Breathre este o anvelopa concept care a fost gandita pentru a raspunde la problemele cu care se confrunta mediul incojurator, precum poluarea aerului si praful. Aceste anvelope Nexen Breathre  sunt prevazute cu filtre de purificare si reprezinta o inovatie in domeniul anvelopelor. Sud-coreeni de la Nexen si-au propus sa continue sa dezvolte noi tehnologii care sa satisfaca cerintele consumatorilor la nivel calitativ si, in acelasi timp, sa ofere solutii de viitor prietenoase cu mediul incojurator, care sa raspunda problemelor de actualitate intr-un mod inovator si totodata util pentru utilizatorii noilor generatii de autovehicule.

Vezi oferta completa de anvelope Nexen de la anvelodrom! Click aici

Anvelope Nexen