Noile anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125

Hankook este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume. Noile anvelope Hankook Ventus Prime 3 K125, lansate in vara anului 2016, au rezultate excelente pentru segmentul din care fac parte. Vezi mai jos care sunt cele mai importante caracteristici si avantaje ale anvelopelor de vara Hankook Ventus Prime .

anvelope vara hankook ventus prime 3 - Anvelope de vara recomande de specialistii Anvelodrom

anvelope de vara hankook ventus prime 3

Hankook este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume. Brandul Hankook are ca piata principala Europa, iar Ventus Prime 3 K125 este cel mai avansat model de anvelope de vara al acestui producator de anvelope. Compania Hankook este prezenta in 180 de tari si are capacitatea de a produce peste 100 de milioane de anvelope anual, conform datelor raportate in 2015. Trei din zece anvelope produse anual de catre compania Hankook sunt vandute pe piata din Europa. Producatorul Hankook a ajuns deja pe locul 7 in topul celor mai mari producatori de anvelope din lume si este in plina ascensiune.

anvelope vara hankook ventus prime 3Ca rezultat al investitiilor permanente in cercetare si dezvoltare, noul model de anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125 reprezinta echilibrul perfect dintre sportivitate si siguranta. Anvelopele Hankook Ventus Prime 3 au un nou compus esential ce contine polimeri cu greutate moleculara mare, care imbunatatesc eficienta in cazul franarii pe carosabil umed si reduc uzura, fara a afecta insa restul performantelor acest anvelope.

 

anvelope vara hankook ventus prime 3Sistemul indicatorilor de aliniere (VAI - Vehical Alignment Indicator), a fost conceput special pentru a combate uzura neuniforma a anvelopelor si poate fi consultat vizual cu usurinta de catre soferii care conduc autovehicule echipate cu aceste anvelope.

Noile anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125 sunt disponibile la Anvelodrom intr-o gama larga de dimensiuni si indici de viteza,  latimea benzii de rulare intre 85 si 245 mm, inaltime intre 40-65 procente si diametru intre 15 inch si 18 inch. Anvelopele Ventus Prime 3 K125 au rezultate excelente pentru segmentul din care fac parte. Cel mai mare rating pentru aderenta pe teren umed (clasa A) este prezent pe majoritatea etichetelor acestor anvelope. Canelurile longitudinale permit drenarea eficienta a apei, aceste anvelope asigurand un echilibru optim intre performantele de pe teren umed si cele de pe teren uscat.

In comparatie cu predecesorul sau, noul model de anvelope Ventus Prime 3 K125 se remarca prin urmatoarele imbunatatiri:

anvelope vara hankook ventus prime 3

- Distante de franare cu 8% mai scurte pe carosabil umed;

- Distante de franare cu 3% mai scurte pe carosabil uscat;

- Uzura mai scazuta cu 9%.

 

anvelope vara hankook ventus prime 3

Blocurile rigide de pe banda de rulare si canelurile specific acestui model,  contribuie la marirea cu pana la 10% suprafata de contact cu solul. Structura centrala a benzii de rulare este conceputa pentru a imbunatati menvrabilitatea, iar blocurile solide de la exterior asigura rezistenta la deformare.

 

anvelope de vara hankook ventus prime 3Eficienta energetica a cauciucurilor Hankook Ventus Prime 3 este foarte buna  -  clasa C pentru intreaga gama de anvelope. Trebuie mentionat in ceea ce priveste consumul de carburant, faptul ca diferenta dintre clasa A si clasa G este de numai 0,5 l /100 de km.

In plus, zgomotul exterior emis la rulare este unul scazut pentru aceste anvelope, cu valori care variaza potrivit masuratorilor specializate, intre 70  si 72 db.  Preocuparea companiei Hankook pentru minimizarea zgomotului emis de anvelope la rulare, vine din dorinta de a deveni un partener pe termen lung pentru producatorii de autoturisme din segmentul premium european, producatori pentru care zgomotul resimtit in habitaclu este o preocupare constanta in incercarea de a obtine interioare cat mai bine izolate fonic. In ceea ce priveste noul model de anvelope Hankook Ventus Prime 3, unghiurile de pozitionare a canelurilor laterale precum si intregul concept al benzii de rulare, permit reducerea zgomotului resimtit inclusiv in habitaclu. De asemenea, flancul acest anvelope Ventus Prime 3 este special conceput pentru a minimiza zgomotul produs de vibratii si turbulente de aer.

 

ANVELOPE EXEMPLARE - conform specialistilor Auto Bild

anvelope de vara hankook ventus prime 3In martie 2016, anvelopele Hankook Ventus Prime 3 au fost evaluate in cadrul celui mai laborios test de anvelope din lume: testul Auto Bild. Expertii de la Auto Bild au testat in 50 de modele de anvelope de vara cu dimensiunile 205/55R16, iar in urma acestui test noul model Ventus Prime 3 K125 a primit cel mai mare punctaj si calificativul ,,EXEMPLAR".

Pe scurt, aceste anvelope au depasit simtitor anvelope consacrate din segmentul Premium, de la producatori precum Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Continental si Michelin.

 

Scorul obtinut de Hankook Ventus Prime 3 K125 in urma testului Auto Bild:

HANKOOK VENTUS PRIME 3  -   Calificativ: Exemplar  

Total: 53 / Uscat: 9 / Umed: 7 / Confort: 7 / Consum: 6 / Zgomot: 7 / Uzura: 8 / Cost: 9

Plusuri: Anvelope castigatoare ale testului care au cele mai bune calitati de rulare pe carosabil uscat si umed, raport pret-performante bun, directionare precisa si caracteristici dinamice de handling, cele mai scurte distante de franare pe carosabil uscat si ud, durabilitate buna.

(pentru a vedea detaliile testului, acceseaza Test anvelope de vara 2016 - 205 55 R16 - AutoBild )

 

Productie la cele mai inalte standarde calitative

Fabrica din Ungaria este cea mai avansata tehnologic si este sursa de provenienta acestui model imbunatatit de anvelope de vara, model care depaseste calitativ precedentul Ventus Prime 2 K115. Investitia initiala din Ungaria este cotata la peste 900 milioane euro si a inceput in anul 2013. Fabrica de anvelope Hankook din Ungaria functioneaza la intreaga ei capacitate incepand din anul 2015. In aceasta fabrica sunt produse si anvelopele de echipare originala pentru Volkswagen, Hyundai si KIA, ceea ce constituie o dovada in plus a standardelor foarte inalte de calitate pe care acest spatiu de productie le asigura.

(Foto: Fabrica Hankook din Ungaria)

anvelope vara hankook ventus prime 3

anvelope vara hankook ventus prime 3

 

Furnizor principal de anvelope pentru echiparea originala a autoturismelor premium

Calitatea superioara a anvelopelor Hankook este recunoscuta de altfel de cei mai mari producatori de autoturisme din lume. Astfel, Hankook a devenit furnizor principal de anvelope pentru echiparea originala a autoturismelor Mercedes, incepand din anul 2013. S-au alaturat in scurt timp producatori de renume precum Audi, Volkswagen, Porsche si BMW. In 2015, Hankook devine furnizor principal pentru echiparea originala a autoturismelor Porsche Macan. In ceea ce priveste gama de autoturisme BMW, anvelopele Hankook sunt deja foarte populare, ele fiind utilizate ca echipare originală pe modelele BMW Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5 si  X5. Incepand din 2016, Hankook asigura si echiparea originala a autoturismelor BMW Serie 7

 Cateva marci pentru care Hankook asigura anvelope de echipare originala (click pe fiecare logo pentru detalii):

  • anvelope hankook echipare AUDIanvelope hankook echipare BAICanvelope hankook echipare BMWanvelope hankook echipare BYDanvelope hankook echipare CHEVROLETanvelope hankook echipare CHRYSLERanvelope hankook echipare CITROEN
  • anvelope hankook echipare DAIHATSUanvelope hankook echipare FAWanvelope hankook echipare FORDanvelope hankook echipare FREIGHTLINERanvelope hankook echipare GACanvelope hankook echipare HAIMAanvelope hankook echipare HONDA
  • anvelope hankook echipare HYUNDAIanvelope hankook echipare ISUZUanvelope hankook echipare KIAanvelope hankook echipare LINCOLNanvelope hankook echipare MANanvelope hankook echipare MAZDAanvelope hankook echipare MERCEDES
  • anvelope hankook echipare NAVISTARanvelope hankook echipare NISSANanvelope hankook echipare OPELanvelope hankook echipare PERODUAanvelope hankook echipare PEUGEOTanvelope hankook echipare PORSCHEanvelope hankook echipare RENAULT SAMSUNG
  • anvelope hankook echipare SAICanvelope hankook echipare SEATanvelope hankook echipare SKODAanvelope hankook echipare SSANGYONGanvelope hankook echipare TATA DAEWOOanvelope hankook echipare TOYOTAanvelope hankook echipare VOLKSWAGEN
  • anvelope hankook echipare ZYLE DAEWOO

 

Click pentru a vedea oferta completa Anvelodrom pentru:  anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125

Click si vezi oferta Anvelodrom pentru anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125


  •  Livrare gratuita la comenzi de 4 anvelope
  •  Livrare rapida Anvelopele ajung la tine a doua zi*

  •  Garantie 3 ani Anvelope cu certificat de garantie