Nu aveti niciun produs in cos.

Cauta anvelope dupa dimensiuni

Categorie: HANKOOK

Anvelope Hankook – echipare originala pentru Citroen C3 Aircross

Incepand cu luna noiembrie 2017, o mare parte dintre noile SUV-uri compacte de la Citroen au parasit linia de asamblare din Saragossa / Spania echipate cu anvelope Hankook. Anvelopele Hankook utilizate pentru echiparea originala a SUV-ului C3 Aircross lansat in Aprilie 2017 la Shanghai Motor Show, sunt anvelopele de vara Hankook Ventus Prime 3 K125 si  anvelope all season Hankook Kinergy 4S H740.

Vezi detalii

Noile anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125

Hankook este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume. Noile anvelope Hankook Ventus Prime 3 K125 au rezultate excelente pentru segmentul din care fac parte. 

Vezi detalii

Anvelope Hankook - Echipare originala Baic

BAIC (divizia auto a conglomeratului BAIC – Beijing Automotive Group) este unul dintre marii producatori auto din China. BBAC) care produce modelele Mercedes Clasa C, Clasa E si GLK. Daimler si BAIC Motor deruleaza  un parteneriat de succes.

Vezi detalii

Anvelope Hankook - Echipare originala Audi

Calitatea superioara a anvelopelor Hankook este recunoscuta de altfel de cei mai mari producatori de autoturisme din lume. Astfel, Hankook furnizeaza anvelope pentru echiparea originala a autovehiculelor Audi inca din anul 2008. 

Vezi detalii

Anvelope Hankook - Echipare originala BMW

Calitatea superioara a anvelopelor Hankook este recunoscuta de cei mai mari producatori de autoturisme din lume. In ceea ce priveste gama de autoturisme BMW, anvelopele Hankook sunt foarte populare, ele fiind utilizate ca echipare originala pe modelele BMW Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5 si  X5 .

Vezi detalii
produse/pagina