Anvelope Black Friday

- Anvelope de iarna cu preturi mici, ca de obicei ! -

In perioada 16 noiembrie (dupa orele 17:00) - 20 noiembrie 2017 (pana Luni - inclusiv), Anvelodrom iti face o singura promisiune: preturi mici, ca de obicei, la toate stocurile de anvelope de iarna, all seasons si de vara. Pentru comenzile plasate in aceasta perioada, va recomandam sa va inarmati cu rabdare. Confirmarile, expedierile si livrarile vor avea intarzieri in toata Romania. Liniile telefonice de la Anvelodrom vor fi suprasolicitate. Va rugam sa ne scrieti un e-mail pe adresa dedicata blackfriday @ anvelodrom.ro pentru orice solicitare sau reclamatie in aceasta perioada. Atentie! Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Stocurile sunt limitate!


Promotie anvelope iarna Goodyear Dunlop

- Cumperi 4 anvelope de iarna Dunlop sau Goodyear de la Anvelodrom si primesti garantat pana la 300 lei! -

Pana la finalul lunii noiembrie 2017, ai cea mai buna oferta de anvelope de iarna Goodyear Dunlop la Anvelodrom. Comanda acum si ai avantajul de a beneficia de un pret foarte mic pentru setul de anvelope de iarna dorit. Cele mai noi modele de anvelope de iarna sunt acum in magazinul online Anvelodrom. Te asteptam cu reduceri la majoritatea anvelopelor de iarna din stocul nou 2017. Click aici pentru detalii despre promotia la anvelope de iarna Goodyear Dunlop.


 Promotie anvelope vara Continental     Promotie anvelope Torque    Promotie anvelope Hankook    Promotie anvelope Michelin