Promotie anvelope iarna Michelin


Clientii Anvelodrom pot castiga carduri OMV in valoare de 100 lei (la comenzi de 4 anvelope de iarna marca Michelin sau 4 anvelope Michelin CrossClimate ≤R16) sau carduri OMV in valoare de 200 lei (la comenzi de 4 anvelope de iarna marca Michelin sau 4 anvelope Michelin CrossClimate ≥R17).


Ce trebuie sa faci pentru a primi vouchere de carburant cadou:

1.Cumpara 4 anvelope de iarna sau all seasons marca Michelin din categoriile Turisme si 4x4/SUV sau 4 anvelope Michelin Crossclimate/Crosssclimate+, de la www.anvelodrom.ro.

2.Trimite un e-mail la adresa [email protected] in care atasezi flyer-ul promotiei completat, impreuna cu poza facturii fiscale de la Anvelodrom (SC AUTOLINK SRL). Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv incarcarea copiei facturii.

3.Vei primi un e-mail de validare din partea Michelin, iar premiul iti va fi livrat in termen de maximum 3 luni de la data validarii, prin curierat.

Inregistrarea la aceasta promotie se poate face pana la data limita 15.12.2018, cu conditia ca data achizitiei inscrisa pe factura sa se incadreze in perioada campaniei  15 octombrie - 15 decembrie 2018. In campanie se pot inscrie maxim 2 persoane cu aceeasi adresa de livrare. Premiile vor fi acordate de catre Michelin pana la epuizarea stocului de carduri


Premii oferite:

  • Pentru 4 anvelope, ≤R16, noi de iarna marca Michelin sau anvelope Michelin CrossClimate/CrossClimate+ achizitionate de la Anvelodrom, un participant poate castiga un card in valoare de 100 lei valabil in benzinariile OMV si Petrom
  • Pentru 4 anvelope, ≥R17, noi de iarna marca Michelin sau anvelope Michelin CrossClimate/CrossClimate+ achizitionate de la Anvelodrom, un participant poate castiga doua card in valoare de 100 lei fiecare valabile in benzinariile OMV si Petrom.

Cardul poate fi folosit in termenii indicati in cadrul statiilor de alimentare OMV si Petrom ca metoda de plata unica pentru carburant.


Cine poate participa la promotie:

Campania promotionala este deschisa atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, in limita unui singur set de 4 anvelope de iarna sau all seasons.


Produse participante:

Anvelopele noi de iarna, marca Michelin pentru autoturisme si 4X4–gama:

MICHELIN ALPIN 6

MICHELIN ALPIN A5

MICHELIN ALPIN A4

MICHELIN PILOT ALPIN 5

MICHELIN CROSSCLIMATE

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 


 Durata promotiei:

Promotia se desfasoara in perioada 15 octombrie 2018  - 15 decembrie 2018


 

Regulamentul detaliat al promotiei: Michelin