Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

anvelope apolloanvelope apollo

Apollo Tyres este al 15-lea producator de anvelope la nivel mondial. Fondata in 1972, compania Apollo are fabrici de anvelope in India, Olanda si Ungaria. Anvelopele Apollo sunt comercializate in peste 100 de tari, iar numarul angajatilor companiei a depasit 16.000, compania fiind foarte bine reprezentata, in Europa, SUA si Canada.

  • In 2006, compania Apollo a achizitionat Dunlop Tyres International Pty din Africa de Sud si Zimbabwe. Compania Apollo a detinut astfel drepturile asupra brandului Dunlop in 30 de tari de pe continentul african.
  • In 2009 Apollo Tyres a cumparat compania Vredestein si si-a schimbat denumirea in Apollo Vredestein BV. Peste sase milioane de anvelope de vara, anvelope de iara si all season sunt fabricate anual in Olanda, la Enschede.
  • Incepand cu anul 2013, Apollo este Global Tyre Partner al echipei de fotbal Manchester United, un parteneriat de succes care contribuie la cresterea popularitatii brandului de anvelope Apollo la nivel global. 
  • In aprilie 2017, compania a inaugurat fabrica din Ungaria, o investitie de peste 475 milioane de euro, cu o suprafata de peste 72 hectare. Fabrica se afla la mai putin de 100 km de Budapesta si va produce la capacitate maxima 5,5 milioane de anvelope pe an (turisme si autoutilitare), productie estimata pentru toamna anului 2018. In noua fabrica din Ungaria se vor produce atat anvelope marca Apollo cat si anvelope Vredestein.

anvelope apolloPentru segmentul cel mai accesibil ca pret, Apollo propune anvelope din gama Amazer: Amazer 3g, Amazer 3G Maxx, Amazer 4g (cu versiunile Eco si Life). Pentru segmentul Premium a fost conceputa gama de anvelope Alnac – cu versiunile Alnac 4G si Alnac 4GS, iar segmentul de lux este reprezentat de modelul de anvelope Apollo Aspire 4G. Anvelopele pentru SUV-uri sunt reprezentate de gama Apterra cu versiunile HT, HL, AT si Apterra HP (High Performance).

Din gama de anvelope pentru toate anotimpurile, modelul Aspire 4G All Season a obtinut locul II in testul realizat de germanii de la Auto Bild in 2015 pe dimensiunile 215/65R16. Testul arata ca anvelopele Apollo au performante mai bune decat anvelopele Falken si Nexen si au depasit in clasament chiar si anvelopele Pirelli Scorpion Verde All Season.

Vezi oferta completa de anvelope Apollo