Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

anvelope iarna nokian wr suv 4

Noul model de anvelope de iarna Nokian WR SUV 4 este considerat de catre specialistii de la TÜV SÜD ca fiind cele mai bune anvelope de iarna. In perioada februarie – mai 2018, specialistii de la TÜV SÜD Product Service GmbH au testat noile anvelope de iarna Nokian WR SUV 4. Testul a fost realizat pe anvelope de iarna Nokian cu dimensiunile 235/60R18 107V, pe autoturismele Audi Q5 2.0 TDI, Audi A8 3.0 TDI in centrele de testare din Papenburg (Germania), Wachauring (Austria), Ivalo (Finlanda), Garching (Germania), FAKT Motion (Germania);

Rezultatele testului TUV arata ca noile anvelope de iarna Nokian Wr SUV 4 sunt superioare calitativ atat la capitolul franare pe zapada si gheata, cat si la manevrabilitate pe umed si uscat, celor 5 competitori selectati pentru comparatie.

Vezi mai jos rezultatele publicate in urma raportului  No. 713121973

 

Cele mai bune anvelope de iarna (in comparatie cu 5 competitori din gama premium)

anvelope iarna nokian wr suv 4 - franare zapada

anvelope iarna nokian wr suv 4 - aderenta laterala zapada

anvelope iarna nokian wr suv 4 - franare pe gheata

 

 

manevrabilitate pe umed

franare pe uscat

franare pe umed

rezistenta la rulare

testate de TÜV

TÜV SÜD este un furnizor global de testare, certificare, inspecţii şi training. TÜV Rheinland, cu sediul în Köln, este lider ca și organism de certificare și inspecţie în Germania, având o istorie de 140 de ani. In anul 1872 un numar de 79 proprietari de fabrici din jurul Wuppertal au fost de acord sa fondeze o asociaţie numită DÜV (Dampfkesselüberwachungsverein) pentru inspecţia a 249 cazane de abur operate de acestea, numărul de accidente și explozii cauzate de folosirea acestora fiind foarte mare. Această organizaţie a fost predecesorul TÜV (Technischer Uberwachungsverein) de astăzi. Activităţile tehnice ale Organizației au fost apoi crescute o dată cu apariția de noi riscuri în tehnice.