Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

Noutatea sezoului de iarna - anvelope de iarna Michelin Alpin 6. Cu noul model lansat de producatorul Michelin, esti in siguranta in conditii severe de iarna. Profita acum de preturi promotionale la cel mai recent model de anvelope de iarna lansat de Michelin, numai la anvelodrom.ro. Livrarea este gratuita pentru fiecare set, iar garantia este de 3 ani de la data facturii.


Caracteristici remarcabile pentru noile anvelope de iarna Michelin Alpin 6:anvelope iarna michelin alpin 6

  • Sunt considerate anvelopele de iarna nr. 1 la franarea pe zapada in conditii de rulare.  Acest calificativ a fost acordat in urma testului de franare pe zapada efectuat de TÜV SÜD Product Service, la cererea Michelin, in perioada decembrie 2017-ianuarie 2018, pentru dimensiunile 205/55R16 91H. In cadrul testului TUV, aceste anvelope Michelin Alpin 6 au fost montate pe un VW Golf 7. Rezultatele obtinute de anvelopele de iarna MICHELIN ALPIN 6 au fost comparate cu alte anvelope de iarna ale concurentei: BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 Evo, CONTINENTAL WinterContact™ TS 860, DUNLOP Winter Sport 5, GOODYEAR Ultra Grip 9, PIRELLI Cinturato Winter si NOKIAN WRD4. Rulate inseamna rulate pe un dispozitiv mecanic pana la adancimea Indicatorului de uzura al benzii de rulare conform Reglementarii europene pentru indicatorul de uzura al benzii de rulare ECE R30r03f.
  • Sunt considerate anvelopele de iarna nr. 1 la acceleratie si tractiune pe zapada in conditii de rulare. Acest calificativ a fost acordat in urma testului de acceleratie/tractiune pe zapada efectuat de TÜV SÜD product service, la cererea Michelin, in decembrie 2017, pentru anvelope de iarna Michelin Alpin 6 cu dimensiunea 205/55R16 91H montate pe un VW Golf 7. S-au comparat rezultatele obtinute de aceste anvelope de iarna Michelin Alpin 6 cu alte anvelope de iarna ale concurentei: BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 Evo, CONTINENTAL WinterContact™ TS 860, DUNLOP Winter Sport 5, GOODYEAR Ultra Grip 9, PIRELLI Cinturato Winter si NOKIAN WRD4. Rulate inseamna rulate pe un dispozitiv mecanic pana la adancimea Indicatorului de uzura al benzii de rulare conform Reglementarii europene pentru indicatorul de uzura al benzii de rulare ECE R30r03f.
  • Excelenta in longevitate. Aceasta caracteristica este sustinuta de testul de longevitate efectuat de DEKRA TEST CENTER, la cererea Michelin, in perioada decembrie 2018 -ianuarie 2018, pentru anvelope de iarna Michelin Alpin 6 cu dimensiunile 205/55R16 91H. In cadrul acestui test, anvelopele de iarna Michelin Alpin 6 au fost montate pe un VW Golf 7. Rezultatele obtinute au fost comparate cu alte anvelope de iarna ale concurentei: BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 Evo, CONTINENTAL WinterContact™ TS 860, DUNLOP Winter Sport 5, GOODYEAR Ultra Grip 9, PIRELLI Cinturato Winter si NOKIAN WRD4. Testul de longevitate ruleaza in medie reala (D50) cu o durata de 10.000 km si o longevitate estimata la 1,6 mm. Media de piata: MICHELIN Alpin 6 si toate anvelopele Premium ale competitorilor testate in panou.

 

Tehnologia folosita pentru anvelope de iarna Michelin Alpin 6:

Datorita tehnologiilor MICHELIN EVERGRIP DE ULTIMA GENERATIE, beneficiati de siguranta si control optime pe zapada, chiar in conditii de rulare. Rulate inseamna rulate pe un dispozitiv mecanic pana la adancimea Indicatorului de uzura al benzii de rulare conform Reglementarii europene pentru indicatorul de uzura al benzii de rulare ECE R30r03f. Pentru a vedea valorile de presiune recomandate, consultati manualul vehiculului. Valorile de presiune pot fi mentionate pe o eticheta lipita pe usa din fata a vehiculului, la interior, sau pe capacul de la rezervor.

- Profil evolutiv al benzii de rulare: canelurile apar si se largesc pe masura ce anvelopa se uzeaza.

- Compus al benzii cu mai multe straturi: 

- Compozitie de ultima generatie cu performante imbunatatite pe timp de iarna.

- Compus care stimuleaza tractiunea pentru imbunatatirea aderentei pe G58 pe masura ce anvelopa se ruleaza.

 

VEZI OFERTA COMPLETA de anvelope Michelin Alpin 6