Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

Nokian Weatherproof sunt considerate primele anvelope iarna autentice care pot fi folosite si vara. Aceste anvelope all season cu caracteristici excelente de aderenta. Ca anvelope de vara, acest model ruleaza  cu  precizie  in  timpul  verilor  fierbinti. Compozitia benzii  de  rulare  asigura insa o buna adaptare pentru orice conditii. Pentru aceste anvelope Nokian Weatherproof, aderenta este excelenta iarna la temperaturi in jur de 0 grade si  putin  sub  zero.  Compusii  din  noua  generatie  de  de cauciuc derivat natural permit  aderenta  buna  pe  carosabilul ud si rezistenta mica la rulare, precum si eficientizarea consumului de combustibil.
Anvelope Nokian WeatherproofVersatilele anvelope Nokian Weatherproof ofera siguranta de prima clasa, performante ridicate si rezistenta la uzura pe tot parcursul anului. Noua gama de anvelope Weatherproof combina o siguranta pe care te poti baza pe timp de iarna cu stabilitatea precisa a sofatului si manevrabilitatea ferma a anvelopelor de vara Nokian. Toate dimensiunile acestui model de iarna au simbolul fulgului de nea (3PMSF), ceea ce indica faptul ca toate anvelopele au fost omologate in mod oficial pentru a fi utilizate iarna. Rezistenta mica la rulare a anvelopelor Nokian Weatherproof reduce si consumul de combustibil si emisiile de CO2.

- Pe sosele acoperite cu zapada, anvelopele Nokian Weatherproof raman flexibile si la temperaturi scazute, oferind o aderenta puternica si o franare precisa pe zapada.

- In conditii de ploaie, aceste anvelope Nokian Weatherproof previn in mod eficient deraparea pe mazga, previn acvaplanarea si asigura distante bune de franare pe carosabil umed.

- Pe sosele uscate, noul model de anvelope Nokian Weatherproof asigura stabilitate si aderenta ridicate, chiar si la viteze mari.


Nokian Weatherproof sunt anvelope all season rezistente la uzura pe tot parcursul anului. Compusii din banda de rulare se comporta foarte bine la o gama larga de temperaturi si pot face fata procesului de uzura rapida din timpul verilor fierbinti.Cea mai mare provocare în ceea ce privește dezvoltarea materialului a fost variațiile extreme ale temperaturii, de la zeci de grade sub zero la valurile de căldură arzătoare. Testele arată că Nokian Weatherproof se rotește ușor și precis, chiar și pe asfalt.

Gama de anvelope Nokian Weatherproof pentru autoturisme acopera toate dimensiunile de la 13 pana la 18 inchi, iar gama de anvelope destinate utilizarii pe SUV-uri/4x4 acopera dimensiuni de la 16 la 18 inchi. Clasele de viteza ale acestei familii de produse proiectate pentru utilizare pe tot parcursul anului sunt T, H şi V. Multe dintre dimensiunile acoperite de acest model de anvelope Weatherproof prezinta marcajul XL, pentru cea mai ridicata capacitate de incarcare. Gama de anvelope pentru vehicule autoutilitare si microbuze acopera dimensiuni de la 14 la 16 inchi (cu indici de viteza N, R si T).

Pentru masinile SUV mai puternice, anvelopele Nokian  Weatherproof  SUV sunt  anvelope confortabile  si  rezistente  ofera  manevrabilitate excelenta pe zapada, pe sosele curate sau acoperite cu mazga. Compusii din banda de rulare sunt adaptati pentru aceste tipuri de autovehicule. Nokian  Weatherproof  SUV sunt anvelope silentioase si cu consum eficient de combustibil in orice anotimp.

Puternicele anvelope Nokian Weatherproof C fac fata in mod ferm si echilibrat incarcaturilor puternice  care  apasa  pe  roti. Aceste anvelope all season destinate autoutilitarelor, au performante  ridicate, sunt foarte rezistente si  are  un  tipar  de  uzura  uniform.  Noile anvelope Nokian  Weatherproof  C  are  modele  diferite  ale benzii de rulare pentru autovehicule mai mari si pentru incarcaturi mai usoare. Tiparul simetric,  sub  forma  de  V  a  benzii  de  rulare  pentru  vehiculele  de  curierat  asigura o aderenta buna pe suprafetele ude sau acoperite de zapada. Pentru dubitele mai usoare, tiparele personalizate asimetrice reduc riscul de acvaplanare si sporesc confortul.

Anvelope Nokian Weatherproof

  • Compus de cauciuc derivat natural.  Anvelopele Nokian Weatherproof au in compozitie materiale rezistente si care permit adaptarea la schimbarile mari de temperatura. Astfel, aceste anvelope Nokian Weatherproof sunt gandite pentru o utilizare pe tot parcursul anului si pot face fata procesului de uzura rapida din timpul verilor fierbinti. La temperaturi negative pe timp de iarna, aderenta acest anvelope este foarte buna, datorita compusilor de cauciuc derivat natural din care sunt produse, care include dioxid de siliciu si ulei de canola. Acest compus de cauciuc face posibila si o rezistenta redusa la rulare, ceea ce scade consumul de combustibil.
  • Sectiunea centrala adaptata. Fiecare milimetru din banda de rulare a acestui model de anvelope are un rol specific. Geometria designului zonei centrale a fost optimizata pentru a mari aderenta pe drumuri inzapezite si ude. Blocurile  in forma de V adera cu fermitate la carosabilul inzapezit, iar striatiile numeroase sporesc aderenta per ansamblu. Dorsalele dintre blocurile centrale si cele laterale imbunatatesc manevrabilitatea si  asigura o aderenta excelenta pe zapada.
  • Canalele blocului central - imbunatatesc aderenta si previn derapajele. Canalele adanci si deschise ale blocurilor centrale sporesc aderenta in conditii extreme de iarna. Ele evacueaza in mod eficient apa la contactul anvelopei cu soseaua uda, ceea ce previne in mod eficace acvaplanarea.
  • Zona de rigidizare. Pe umarul anvelopei Nokian Weatherproof SUV a fost proiectata o zona speciala de rigidizare, care creste precizia si stabilitatea, cu rezultate notabile mai ales pe drumurile uscate.
  • Canelurile lustruite. Canelurile lustruite ajuta la o mai buna indepartare a zapezii, pentru siguranta deplasarii pe astfel de carosabil.

Anvelope Nokian WeatherproofAnvelopele Nokian Weatherproof sunt concepute ca anvelope autentice de iarna, care ofera o buna aderenta pe zapada si gheata, dar pot fi utilizate in siguranta si confort pe tot parcursul anului. Aceste anvelope raman flexibila la temperaturi joase, pentru a oferi aderenta puternica in conditii de iarna, intrucat compusul de cauciuc derivat natural din care este produsa include dioxid de siliciu si ulei de canola. Totodata, stabilitatea la viteze ridicate si rezistenta la uzura, precum si la rulare sunt apropiate de ale unei anvelope de vara.

Indiferent de temperatura sau chiar de stilul de conducere, veți aprecia reacția sensibilă la condusul pe o masina echipata cu anvelope Nokian Weatherproof. Anvelopa pentru toate vremurile oferă siguranță de primă clasă, precum și economie. Vă veți bucura, de asemenea, de o durată lungă de viață a benzii de rulare datorată în parte uleiurilor naturale rezistente la rupere din compus. Cu un astfel de tren durabil, veți obține un kilometraj bun pe parcursul anotimpurilor. De vreme ce Nokian Weatherproof rulează cu ușurință, veți consuma mai puțin combustibil și veți emite mai puțin CO2.

Anvelope Nokian Weatherproof

Rating clienti 4.8 din 5.0 din Compari.ro de la 1382+ recenzii clienti reali