Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

Anvelope Sailun Ice Blazer Alpine – prima certificare TUV pentru anvelope de iarna din China

anvelope iarna sailunCompania Sailun Jinyu a lansat un nou model de anvelope de iarna pentru sezonul 2018: Sailun Alpine Ice Blazer. Aceste anvelope de iarna au fost concepute special pentru conditiile meteorologice din Europa Centrala, in ciuda denumirii lor care poate crea impresia ca sunt concepute de fapt pentru zonele cu ierni mai severe.

Anvelopele de iarna Sailun Ice Blazer Alpine au facut fata unei serii de teste realizate de catre grupul de experti TUV SUD. In urma testarii, aceste anvelope de iarna Sailun Ice Blazer Alpine au primit un certificat care confirma gradul ridicat de siguranta pe care il ofera anvelopele si fiabilitatea lor in conditii de iarna. In plus, anvelopele Sailun Ice Blazer Alpine au devenit astfel primele anvelope de iarna produse in China care au trecut testele de comparatie relevante.

Noul model de anvelope Sailun Ice Blazer Alpine va fi disponibil in aceasta iarna si in Romania. Initial, modelul a fost conceput pentru a acoperi o gama de 28 de dimensiuni, cu diametre cuprinse intre 14 si 18 inch. Aceste anvelope de iarna sunt marcate cu simbolul ,,fulgului” (3PMSF), care confirma performantele bune pe care aceste anvelope de iarna le pot obtine in conditii severe de iarna. Totodata, aceste anvelope de iarna Sailun raman in categoria ,,low-cost”, ceea ce pentru posesorii de autoturisme inseamna un raport foarte bun calitate-pret.

anvelope iarna sailun

Profilul in V al anvelopelor de iarna Sailun Ice Blazer Alpine asigura drenarea rapida a apei si topirea zapezii din zona de contact cu soseaua. Compozitia de cauciuc a benzii de rulare imbunatateste fiabilitatea si contribuie la reducerea rezistentei la rulare. Aranjamentul pas cu pas al blocurilor pe banda de rulare ajuta la reducerea zgomotului si a virbatiilor. Polimerii functionali ai compusilor din acest model de anvelope asigura o buna rezistenta la temperaturi scazute si confera elasticitate.  Datorita acestui fapt, aceste anvelope de iarna isi mentin o aderenta stabila in conditii de inghet. Modelul de rulare optimizat al acestor anvelope de iarna Sailun Ice Blazer Alpine reduce vibratiile si zgomotul, iar profill plat imbunatateste acuratetea si viteza reactiilor al actiunile conducatorului auto.

Producatorul anunta ca acest model de anvelope de iarna difera de modelele anterioare, avand performante mult imbunatatite. Aderenta pe carosabil umed este anuntata a fi mai mare cu 20% fata de modelul precedent, iar aderenta pe uscat a fost imbunatatita cu 3%. Nivelul de tractiune pe suprafete acoperite cu zapada a crescut cu 10%, in timp ce durata de viata a acestui de model de anvelope de iarna este mai mare cu 12%.

anvelope iarna sailun

Compania Sailun are o vechime de aproximativ 20 de ani si produce anvelope din gama de buget. Calitatea ridicata, fiabilitatea, rezistenta, durabilitatea, precum si caracteristicile excelente de rulare, permit acestor anvelope sa concureze cu gigantii din industria mondiala a anvelopelor. Multi producatori de anvelope din China, inclusiv grupul Sailun Jinyu, in promovarea lor pe piata din Europa au fost supusi unei taxe antidumping initiate de catre Comisia Europeana. Cu toate aceste, compania Sailun Jinyu declara ca nu este afectata de taxele UE privind anvelope de camioane produse in China, intrucat anvelopele pentru camioane destinate pietei europene sunt produse in fabrica din Vietnam, asa cum s-a discutat in salon expozitional Sailun Jinyu din Koln.

Toate anvelopele Sailun din magazinul online Anvelodrom.ro sunt in stoc, iar preturile lor sunt actualizate. In magazinul online gasiti modele de anvelope de iarna Sailun ICE BLAZER ALPINE cu descrieri detaliate, imagini, caracteristici si recenzii.

Pentru a identifica modelul de anvelope potrivit pentru masina dvs, folositi configuratorul de mai sus si selectati dimensiunile necesare. Daca aveti dificultati, ne puteti apela la numarul 0787.684.074 si un operator Anvelodrom va va oferi suportul necesar pentru identificarea produselor si plasarea unei comenzi.