Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

Despre noi

Ne dedicam pentru a face ceea ce trebuie

ANVELODROM este rezultatul cumulat a peste 10 ani de experienta in domeniul comertului de anvelope. Am adunat intr-o formula noua toata experienta noastra pentru a construi o solutie noua si diferita pentru clientii online din Romania. Asiguram consultanta de specialitate si investim continuu in trainingul angajatilor nostri.

Mai mult decat comert de anvelope

Despre Anvelodrom

Exista cateva zeci sau poate sute de modele de anvelope care pot fi montate pe masina ta. Cum il gasesti pe cel mai potrivit? La Anvelodrom esti ajutat sa alegi anvelopele potrivite nevoilor tale si primesti consultanta de specialitate. Suntem motivati sa fim mai mult decat comercianti de anvelope si scopul nostru este sa asiguram un parteneriat pe teremen lung cu clientii nostri. De aceea, iti oferim:

  • Garantie extinsa: 36 de luni pentru fiecare anvelopa comercializata
  • 100 de zile termen de returnare. Cu Anvelodrom nu ai niciun risc
  • Verificarea anvelopelor la livrare. Vezi produsul inainte sa platesti
  • Livrare Rapida! Anvelopele ajung la tine a doua zi * 
  • Reduceri pentru clientii fideli Anvelodrom
  • Oferte speciale pentru flote

 

Echipa in care poti avea incredere

Oamenii sunt resursa importanta a unei companii. Noi avem incredere in angajatii nostri, iar una din principalele noastre reguli este sa avem in echipa doar oameni bine pregatiti, motivati si orientati catre Client. Facem acest lucru pentru ca dorim ca toti clientii nostri sa se simta respectati, sa revina cu placere la noi si sa beneficieze de o experienta de cumparare cat mai buna posibil.

 

Despre Anvelodrom

 

Clientii nostri sunt intotdeauna pe primul plan Despre Anvelodrom

Ne dorim ca fiecare client Anvelodrom sa fie 100% multumit. Incurajam clientii ca dupa primirea coletelor sa inspecteze vizual calitatea produselor si sa anunte imediat Serviciul Clienti Anvelodrom in eventualitatea in care produsele nu corespund asteptarilor.

Anvelodrom nu ambaleaza anvelopele expediate pentru a permite astfel verificarea produselor de catre client.

 

 

 

Anvelodrom.ro - Cel mai bun magazin online din categoria Auto, premiat in 2017 de catre GPeC

Magazinul online de anvelope Anvelodrom.ro este detinatorul premiului Best Online Merchand Award for the Automotive and Machinery Category, acordat de catre GPEC - cel mai important eveniment de e-commerce din Romania. Peste 20 de experti in E-Commerce si Marketing Online – membri in Juriul GPeC 2017 - au auditat magazinul online anvelodrom.ro, tinand cont de peste 170 de criterii esentiale pentru comertul electronic. Premiul a fost decernat  in cadrul Festivitatii Gala Premiilor eCommerce, in Bucuresti, Noiembrie 2017.

premiu anvelodrom