Cosul meu 0
0,00 lei
Cauta anvelope dupa dimensiuni

Garantie

Toate anvelopele comercializate pe site-ul Anvelodrom.ro sunt noi, originale, provin din surse autorizate de producatori si beneficiaza de o garantie de 3 ani. Data de la care se calculeaza termenul de garantie este cea la care se emite factura fiscala catre client.

Clientii Anvelodrom beneficiaza de o perioada de returnare extinsa la 100 zile de la data achizitiei, adica cu 86 de zile mai mare decat termenul legal de retragere dintr-un contract la distanta. Poti afla mai multe detalii despre returnarea produselor consultand sectiunea Politica de returnare a site-ului nostru.

Fiecare client primeste in format electronic Certificatul de calitate si garantie, care contine toate detaliile cu privire la modul in care se asigura garantia, precum si factura fiscala care are si rol de contract de vanzare – cumparare.

Garantia este asigurata de catre reprezentantul producatorului si acopera o gama variata de defecte de fabricatie printre care enumeram: uzura prematura sau neregulata, imposibilitatea de echilibrare, trepidatii la viteze mari care nu tin de defecte ale vehiculului sau ale unei alte componente a masinii, rupturi de cord si nu numai. Nu se ofera garantie pentru defecte de exploatare cum ar fi lovituri in diverse obiecte de pe carosabil, gropi, borduri, sine de tramvai, etc.

Cum se procedeaza in cazul unei probleme de garantie

    • Ne anunti imediat asupra defectului constatat prin telefon la numarul 0787 684 074, prin e-mail la adresa [email protected] sau completand formularul de contact de pe site.
    • Anvelopele defecte se dejanteaza inainte de a fi trimise la expertiza. Iti recomandam sa nu circuli cu anvelope suspecte de a fi defecte intrucat acestea iti pot pune viata in pericol, iar utilizarea lor dupa defectare poate duce la pierderea garantiei.
    • Transportul tur-retur al bunurilor care fac obiectul garantiei se face pe cheltuiala Anvelodrom. Obligatia noastra, in conformitate cu Ordonanţa de urgenţă nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri, este sa-ti dam un raspuns la solicitare in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data cand ne-ai anuntat asupra lipsei de conformitate.
    • In urma expertizarii, daca se constata defectul de fabricatie, anvelopele se inlocuiesc cu altele noi sau, atunci cand inlocuirea lor este imposibila din cauza indisponibilitatii in stoc, se returneaza in contul clientului echivalentul lor in bani.

Suntem constienti ca o problema de garantie poate fi extrem de neplacuta pentru clientii nostri asa incat dam prioritate maxima acestor situatii si incercam sa le solutionam intr-un termen cat mai scurt posibil.