Promotie anvelope de vara Goodyear Dunlop

 Ce trebuie sa faci pentru a obtine voucherul cadou:

1. Cumpara 4 anvelope de vara marca Dunlop sau Goodyear din categoriile Turisme si 4x4/SUV de la www.anvelodrom.ro

2. Completeaza formularul pentru anvelope Dunlop de aici, iar pentru anvelope Goodyear de aici. Toate campurile sunt  obligatorii , inclusiv incarcarea copiei facturii.

3. Primesti voucherul la domiciliu, in termen de 30 de zile calendaristice de la incheierea promotiei, prin curierat rapid.

Inregistrarea pe site-urile campaniei se poate face pana la data limita 15.06.2017,  cu conditia ca data achizitiei inscrisa pe factura sa se incadreze in perioada campaniei  01.04.2017  – 30.04.2017


tichete cadou goodyear dunlopPremiul oferit:

In cadrul acestei promotii, premiile oferite constau in:

1. TICKET CADOU Sodexo cu valoare de 300 lei, pentru achizitia de 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop cu diametrul mai mare sau egal cu 17 inch.

2. TICKET CADOU Sodexo cu valoare de 50 lei, pentru achizitia de 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop cu diametrul mai mic sau egal cu 16 inch.


 Cine poate participa la promotie:

Campania promotionala este deschisa atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, acestea din urma fiind limitate la participarea in promotie cu un singur set de 4 anvelope de vara.


 Produse participante:

La aceasta campanie promotionala participa toate anvelopele de vara marca Dunlop si Goodyear din categoriile turisme si 4x4 / SUV, comercializate de Anvelodrom.ro


 Durata promotiei:

Promotia se desfasoara in perioada 1 aprilie - 31 Mai 2017


 

Regulamentelele detaliate ale promotiei: Dunlop - Goodyear

Acte aditionale: Dunlop - Goodyear