Anvelope Continental

Modelul de anvelope de vara Continental Premium Contact 7 este succesorul lui Premium Contact 6, profil castigator a 34 de teste realizate de reviste renumite in industrie de-a lungul duratei sale de productie. Acest model reprezinta continuarea generatiei de anvelope premium dezvoltate de concernul german, rezultat al mai multor ani consecutivi de cercetare efectuată de inginerii Continental. Premium Contact 7 este un model de anvelopa de vara dezvoltat in vederea satisfacerii principalului deziderat al consumatorului, respectiv siguranta. Continental afirma ca si-a dorit ca prin acest model sa se prezinte pe piata cu cea mai sigura si mai confortabila anvelopa de vara care sa confere o calatorie lipsita de griji intregii familii.

Premium Contact 7 este considerat de producator ca fiind nava amiral a modelelor de anvelope Continental si inglobeaza trei noi tehnologii axate pe siguranta: un design specific tipului de autovehicul, un compus nou si inovativ denumit RedChili si o cale de rulare adaptiva. Astfel, la fel ca si in cazul modelului Sport Contact 7, Premium Contact 7 este "croit" diferit in functie de tipul de autovehicul caruia ii este destinat, luandu-se in calcul tipul de propulsor, clasa de vehicul si greutatea acestuia.

Anvelope de vara Continental Premium Contact 7

Tehnologia RedChili consta in modificarea compusilor sintetici adaugati cauciucului natural in procesul de fabricatie cu un compus inovator care permite modelului Premium Contact 7 sa nu necesite o incalzire prealabila si sa aiba performante maxime pe toata scara de valori ale temperaturii pe care o poate avea o anvelopa pe timpul folosirii, inclusiv la plecarea de pe loc. Designul adaptiv al caii de rulare a fost dezvoltat si testat, conform Continental, pe o distanta totala de peste 150000 de kilometri si s-a reusit imbunatatirea aderentei pe ud cu 5%, a franarii pe ud cu 7% si a acvaplanarii cu 2% fata de modelul precedent. Aderenta si franarea pe uscat au fost imbunatatite si ele cu cate 3 procente.

Anvelopa Premium Contact 7 are pe flanc marcajul EV, marcaj care atesta compatibilitatea sa cu autovehiculele electrice, hibrid dar si cu masinile clasice pe carburant.

Modelul Continental Premium Contact 7 acopera o mare varietate de dimensiuni, de la 16" la 21" și de la electric pana la hibrid si combustie.

 

Click si vezi oferta noastra completa de anvelope de vara Continental