Nu aveti niciun produs in cos.

Cauta anvelope dupa dimensiuni

Teste anvelope 2017 - Anvelodrom

Noile anvelope de vara Hankook Ventus Prime 3 K125

Hankook este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume. Noile anvelope Hankook Ventus Prime 3 K125 au rezultate excelente pentru segmentul din care fac parte. 

Vezi detalii

Test anvelope de vara 2016 - 205 55 R16 - AutoBild

Cel mai laborios test de anvelope din lume este de fiecare data o provocare. Expertii de la Auto Bild au testat in acest an 50 de modele de anvelope de vara cu dimensiunile 205/55R16, o dimensiune specifica autovehiculelor de tipul Volkswagen Golf, Audi A3, Ford Focus.

Vezi detalii

Test anvelope de iarna 2015 - 205 55 R16 - Autocentre

Noutatea vine din faptul ca ucrainienii de la Autocentre au publicat datele de fabricatie ale anvelopelor testate si au inclus in test, pentru comparare, un model de anvelope fabricate in 2011.

Vezi detalii

Anvelope Hankook - Echipare originala Baic

BAIC (divizia auto a conglomeratului BAIC – Beijing Automotive Group) este unul dintre marii producatori auto din China. BBAC) care produce modelele Mercedes Clasa C, Clasa E si GLK. Daimler si BAIC Motor deruleaza  un parteneriat de succes.

Vezi detalii

Anvelope Hankook - Echipare originala Audi

Calitatea superioara a anvelopelor Hankook este recunoscuta de altfel de cei mai mari producatori de autoturisme din lume. Astfel, Hankook furnizeaza anvelope pentru echiparea originala a autovehiculelor Audi inca din anul 2008. 

Vezi detalii

Anvelope Hankook - Echipare originala BMW

Calitatea superioara a anvelopelor Hankook este recunoscuta de cei mai mari producatori de autoturisme din lume. In ceea ce priveste gama de autoturisme BMW, anvelopele Hankook sunt foarte populare, ele fiind utilizate ca echipare originala pe modelele BMW Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5 si  X5 .

Vezi detalii

Noile anvelope de vara Michelin Pilot Sport 4

Michelin a lansat noile anvelope de vara Michelin Pilot Sport 4 la Frankfurt, in cadrul IAA. Noul model de anvelope este destinat conducatorilor de masini sport, care doresc sa se bucure de placerea de a conduce si sa beneficieze in acelasi timp de cel mai inalt nivel de siguranta. Inovatia tehnologica si designul benzii de rulare au la baza experienta dobandita in urma colaborarii cu producatori importanti de autorurisme si a experientei in motorsport.

Vezi detalii

Test anvelope de vara 2016 - 255 55 R18 - AutoZeitung

Michelin se claseaza pe ultimul loc, iar Nokian este retras din competitie. Este neobisnuit sa vezi un producator de top de talia Michelin pe ultimul loc intr-un test comparativ, insa anul acesta, germanii de la Autozeitung au ajuns la concluzia ca anvelopele de vara Michelin Latitude Sport 3 nu sunt mai presus decat celelalte anvelope testate.

Vezi detalii

Test anvelope de vara 2016 - 195 65R15 - Autonavigator

Specialistii de la Autonavigator Ungaria au testat 18 seturi de anvelope de vara si au inclus pentru comparatie cel mai nou model lansat de Michelin: anvelopele Michelin Crossclimate. Afla cum s-au clasat anvelope precum Michelin, Continental, Vredestein, Hankook, Premiorri, Falken.

Vezi detalii

Noile anvelope de vara Vredestein Ultrac Satin

Vredestein Ultrac Satin sunt anvelope de vara premium de inalta performanta, cu proprietati de conducere excelente si eticheta ecologica. Aceste anvelope au fost lansate in luna martie 2016 si tehnologia de ultima ora care sta la baza acestor anvelope a fost prezentata la Geneva International Motor Show.

Vezi detalii
produse/pagina